کد خبر 304870
۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۲

افزایش ضریب اشغال تخت این مرکز به ۹۰ درصد و رشد مراجعه بیماران

افزایش ضریب اشغال تخت این مرکز به ۹۰ درصد و رشد مراجعه بیماران

رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) کرج از افزایش ضریب اشغال تخت این مرکز به ۹۰ درصد و رشد مراجعه بیماران خبر داد.

به گزارش حیات، سید محمد میرهاشمی، رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی امام خمینی(ره) کرج در آیین افتتاح کلینیک دندانپزشکی و بخش ICU شماره ۲ این بیمارستان گفت: این بیمارستان حدود ۲۵۰ تخت مصوب دارد که در حال حاضر ۱۳۴ تخت آن فعال است و با بهره‌برداری از هشت تخت جدید بخش ICU، ظرفیت تخت‌های فعال به حدود ۱۴۲ تخت افزایش می‌یابد.

وی افزود: دو بخش بیمارستان در حال بهسازی و بازسازی است که با اضافه شدن آن‌ها، می‌توانیم حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ تخت را پوشش دهیم. بخش‌های داخلی، جراحی، ICU عمومی، CCU، پنج اتاق عمل جراحی عمومی، دو اتاق عمل قلب باز، بخش دیالیز، فیزیوتراپی، آزمایشگاه و تصویربرداری در اینجا فعال است.

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی امام خمینی(ره) کرج بیان کرد: در حوزه تصویربرداری، دستگاه سی‌تی آنژیو ۱۲۸ را داریم که منحصربه‌فرد بوده و در بخش سونوگرافی نیز امکانات مناسبی فراهم شده است. همچنین امیدواریم با راه‌اندازی ICU دوم و فعال‌شدن بخش دندانپزشکی، خدمات بیمارستان توسعه پیدا کند.

میرهاشمی با اشاره وضعیت منابع انسانی این مرکز مطرح کرد: حدود ۱۶۰ پزشک متخصص در حال حاضر به شکل‌های مختلف با بیمارستان همکاری دارند. ۱۳ پزشک عمومی و حدود ۳۸۷ نفر پرسنل در بیمارستان مشغول فعالیت هستند که حدود ۱۸۷ نفر از آن‌ها در حوزه درمان و سایر نیروها در بخش‌های پاراکلینیک و اداری فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه تجهیزات پزشکی اظهار کرد: دستگاه سی‌تی آنژیو در بیمارستان فعال بوده و دو تخت اتاق عمل که مکانیکی بود به سیستم الکترونیکی تبدیل شده، اما بیمارستان هنوز در حال احیاست و نیاز به کمک دارد. برخی تجهیزات قدیمی این مرکز درمانی احیا شده است.

میرهاشمی افزود: دستگاه لیزر پروستات با قدرت ۲۰۰ وات که شاید در ایران دو یا سه مورد از آن وجود داشته باشد، در انبار بود که آن را خارج، ترمیم و مجدداً فعال کردیم. در حال حاضر در طول هفته چند عمل لیزر پروستات با استفاده از این دستگاه انجام و بدون باز کردن شکم، از طریق مجرا پروستات کوچک می‌شود.

رضایت ۹۱ درصدی مراجعان از خدمات بیمارستان

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی امام خمینی(ره) کرج با اشاره به اینکه این دستگاه از ظرفیت‌های منحصربه‌فرد این بیمارستان است، اذعان کرد: در حال حاضر ضریب اشغال تخت در این بیمارستان به حدود ۹۰ درصد رسیده و بر اساس ارزیابی‌های عینی انجام‌شده، میزان رضایتمندی مراجعان نیز ۹۱ درصد است.

وی مطرح کرد: در تمامی شاخص‌های کیفی مطرح در حوزه درمان، از جمله تعداد مراجعان به اورژانس و درمانگاه، تعداد اعمال جراحی و قلب باز، روند صعودی داشته است. اولویت نخست مأموریت ما ارائه خدمت به خانواده‌های ایثارگران و جانبازان است و هر سال طرح پایش سلامت را در بیمارستان اجرا می‌شود.

میرهاشمی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۱ با استان قزوین قراردادی منعقد شد تا پایش سلامت جانبازان این استان نیز در بیمارستان انجام شود و واکسیناسیون جانبازان نیز توسط بیمارستان صورت می‌گیرد. در زمان بحران، ستاد بحران را در بیمارستان تشکیل دادیم، آموزش‌های لازم را ارائه کردیم و مانوری برگزار شد.

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی امام خمینی(ره) کرج با اشاره به اینکه این بیمارستان به عنوان تنها بیمارستان البرز، مانور مربوط به شرایط بحران را برگزار کرد، از تأمین مخزن آب ۳۰ هزار لیتری برای بیمارستان خبر داد و گفت: با همکاری یکی از سازندگان و از طریق اداره دارایی، یک دستگاه ژنراتور به صورت هبه دریافت کردیم.

وی ارزش آن را حدود ۱۰ میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: این ژنراتور پاسخگوی تمام نیاز بیمارستان نیست. با این حال همچنان کمبود ظرفیت ژنراتور داریم و به دنبال تأمین آن هستیم، چراکه با توجه به قطعی‌های برق در سطح استان، بیمارستان برای مقابله با شرایط بحران حتماً باید این ظرفیت را در اختیار داشته باشد.

میرهاشمی از دریافت انشعاب آب و فاضلاب برای بیمارستان و تأمین دستگاه زباله‌سوز خبر داد و بیان کرد: نقشه معماری بخش‌هایی که نیازمند بازسازی و بهسازی هستند تهیه و فرآیندهای حسابرسی بیمارستان نیز انجام شده است. همچنین انگیزه‌هایی برای جذب پزشکان متخصص ایجاد کرده‌ایم.

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی امام خمینی(ره) کرج با اشاره به اینکه در حوزه نیروی انسانی نیز اقدامات رفاهی انجام شده است، عنوان کرد: توانسته‌ایم پرداختی‌ها را به‌موقع انجام دهیم و از این نظر شرایط بیمارستان در مقایسه با بسیاری از بیمارستان‌های استان البرز مناسب‌تر است.پرداخت‌های مناسبتی در اعیاد، تولد کارکنان، تولد فرزند، ازدواج، ماه رمضان، شب عید و شب یلدا از جمله اقدامات رفاهی انجام‌شده برای کارکنان بوده و تعرفه پرستاری نیز در راستای الزامات وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اجرا شده است. در اهداف استراتژیک، توسعه بیمارستان را در دستور کار داریم.

میرهاشمی با اشاره به اینکه این توسعه هم از نظر تأمین تجهیزات و هم از نظر ارتقای کیفیت و افزایش ظرفیت کمی خواهد بود، مطرح کرد: امروز شاید از نظر تخت با کمبود مواجه باشیم، اما استقبال بیماران از بیمارستان افزایش یافته و در برخی مواقع بیمار در اورژانس منتظر تخت می‌ماند.

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی امام خمینی(ره) کرج یکی از دلایل افزایش مراجعه بیماران را پوشش بیمه‌ای بیمارستان عنوان کرد و ادامه داد: ما ارتباط خود را با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی حفظ کرده‌ایم و با حدود ۴۰ بیمه تکمیلی قرارداد داریم. به همین دلیل بیماری که به بیمارستان مراجعه می‌کند، بدون دریافت خدمت بازگردانده نمی‌شود.

وی با اشاره به شرایط بیمارستان در زمان بحران و جنگ مطرح کرد: با توجه به خطراتی که به دلیل نزدیکی مرکز انتظامی به بیمارستان در شرایط بحرانی و جنگی وجود داشت، در مواقعی که کرج هدف حمله قرار می‌گرفت، ناچار بودیم بخشی از بیماران را به طبقات پایین‌تر منتقل و برخی بخش‌ها از جمله CCU را تخلیه کنیم.

میرهاشمی با اشاره به اینکه به‌ویژه در روزهای عید، بیمارستان از این نظر شرایط دشواری را تجربه کرد، تصریح کرد: در حوزه فضای فیزیکی دو برنامه داریم؛ در برنامه بلندمدت، با توجه به فعالیت هیئت‌مدیره، طرح جامع بیمارستان در حال طراحی است و برنامه استراتژیک مدیریتی بیمارستان نیز برای آینده در دست تهیه قرار دارد.

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی امام خمینی(ره) کرج افزود: در برنامه کوتاه‌مدت باید شرایط فعلی را متناسب با نیاز شهری و جامعه ایثارگری حفظ کنیم و به‌صورت روزانه در حوزه تجهیزات و فضای فیزیکی بهسازی انجام دهیم. حدود ۳۵۰ مترمربع فضا در اختیار داریم که می‌تواند برای توسعه بخش‌های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه حتی امکان ایجاد NICU وجود دارد، کمبود برخی متخصصان و فعال نبودن کامل برخی بخش‌ها را از چالش‌های بیمارستان عنوان کرد و ادامه داد: بیمارستان نیاز به یک شارژ و جهش دارد تا بتواند سریع‌تر خود را پیدا کند و به روند توسعه بازگردد.

میرهاشمی عنوان کرد: با توجه به اینکه فضای فیزیکی بیمارستان را ترمیم کرده و افزایش داده‌ایم، پتانسیل تأسیس بسیاری از کلینیک‌ها را داریم. می‌توانیم کلینیک تخصصی ریه برای جانبازان شیمیایی، کلینیک طب کار، کلینیک چشم برای جانبازان، کلینیک مرتبط با دیابت و بیماری‌های ناشی از سبک زندگی و کلینیک سالمندی با توجه به سالمند شدن جامعه ایثارگری ایجاد کنیم.

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی امام خمینی(ره) کرج در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد این مراکز نیازمند توسعه فضای فیزیکی است و امیدواریم با کمک دوستان، مسئولان و مدیریت بیمارستان، این اقدامات در آینده نتیجه بخش باشد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha